Back Home

Mad i Thy i et kulturhistorisk perspektiv

Mad i Thy i et kulturhistorisk perspektiv

  • Forside
  • Om Mie
    • Hædersdiplom
  • Museum Thy
  • Opskrifter
  • Kulturhistorie
  • Naturmad
  • Områder
    • Nationalpark Thy
    • Limfjorden
  • Bøger og artikler
    • Samlet oversigt
Forside » Områder

Områder


Her finder du blogindlæg, opskrifter og kulturhistorie fra forskellige områder i Thy:

Nationalpark Thy – specielt klitheden

Limfjorden

osv. (-her vil løbende blive tilføjet flere)…

Nyeste opdateringer

  • Velsmagende mælkehat og gran-mælkehat 11/11/2022
  • Stor kæmpeparasolhat og forslag til anvendelse 11/11/2022
  • Æggekage med kantareller 11/11/2022
  • Karl Johan og andre rørhatte, nødde/svampe-steg 11/11/2022
  • Svampetapanade med frisk basilikum og valnødder 11/11/2022

Arkiv

Råvarer

bacon bouillon brændenælder champignons citron citroner creme fraiche dijonsennep fløde grønkål gulerødder gær honning hvedemel hvidløg hvidvinseddike kantareller kartofler lammekød løg mælk mælkebøtte olie olivenolie parmesanost peber persille porrer purløg ramsløg rapsolie rosmarin rødløg rørsukker salt sennep skalotteløg skovsyre skvalderkål smør sukker svampe timian yoghurt æg

Søg på siden

Copyright:

thymad.dk ved Mie Buus og fotograferne

Kontakt

Tlf. 6199 8539 • Email mie@thymad.dk

· © 2023 · Layout ornit.dk, CMS: Wordpress/Customizr Theme

Til toppen af siden