Back Home

Mad i Thy i et kulturhistorisk perspektiv

Mad i Thy i et kulturhistorisk perspektiv

  • Forside
  • Om Mie
    • Hædersdiplom
  • Museum Thy
  • Opskrifter
  • Kulturhistorie
  • Naturmad
  • Områder
    • Nationalpark Thy
    • Limfjorden
  • Bøger og artikler
    • Samlet oversigt
Forside » Områder

Områder


Her finder du blogindlæg, opskrifter og kulturhistorie fra forskellige områder i Thy:

Nationalpark Thy – specielt klitheden

Limfjorden

osv. (-her vil løbende blive tilføjet flere)…

Nyeste opdateringer

  • Rødbeder med brombær og estragon 24/02/2018
  • Omelet med judasøre 21/02/2018
  • Æggekage med svampe og bacon 22/09/2016
  • Porsesnaps & klitrosesnaps 07/08/2016
  • Brændevin og urter 07/08/2016

Arkiv

Råvarer

bacon bouillon brændenælder citroner creme fraiche dijonsennep fløde grønkål gulerødder gær honning humle hvedemel hvidløg hvidvinseddike kartofler kommen kærnemælk lammekød løg mælk mælkebøtte olivenolie persille porrer purløg ramsløg rapsolie rosmarin rødløg rørsukker salt sennep sigtemel skovsyre skvalderkål smør speltmel sukker svampe sødskærm timian vodka yoghurt æg

Søg på siden

 



 


 Museum Thy  Navnlig Thy

Copyright:

thymad.dk ved Mie Buus og fotograferne

Kontakt

Tlf. 6199 8539 • Email mie@thymad.dk

· © 2021 · Layout ornit.dk, CMS: Wordpress/Customizr Theme

Til toppen af siden