Kold kyllingesalat med peberrodscreme, strandtrehage og strandvejbred


Kold KYLLINGESALAT med PEBERRODSCREME, STRANDTREHAGE og STRANDVEJBRED til 4 personer:
Et halvt stegt koldt kyllingebryst

Peberrodscreme:
2 dl drænet yoghurt
Saft af ½ citron
Ca. 1 spsk. rørsukker
2 spsk. frisk revet peberrod
1 knivspids salt
1 æble
1 stilk bladselleri
8 stilke strandtrehage (gem de 4 til pynt)
8 stilke strandvejbred (gem de 4 til pynt)

Fremgangsmåde: 
Kyllingebrystet befries for ben og skæres i 4 pæne skiver og anrettes enkeltvis på en tallerken.
Rør peberrodscremen. Start med at røre citronsaft og sukker godt sammen. Tilsæt friskrevet peberrod, smag til og bland det i yoghurten.
Riv æblet groft og bland det i cremen. Snit selleri fint – brug både stilk og lidt af den fine grønne top og bland det i cremen.
Snit stilke af strandtrehage og strandvejbred – bland i cremen og tilpas smagen.

Anret en skive kyllingebryst på en tallerken. Herpå en god skefuld peberrodscreme. Pynt med stilke af strandtrehage og strandvejbred. Giv et godt brød til.

Læs mere om salte urter: [klik her], og mere om strandvejbred: [klik her].