Back Home

Mad i Thy i et kulturhistorisk perspektiv

Mad i Thy i et kulturhistorisk perspektiv

  • Forside
  • Om Mie
    • Hædersdiplom
  • Museum Thy
  • Opskrifter
  • Kulturhistorie
  • Naturmad
  • Områder
    • Nationalpark Thy
    • Limfjorden
  • Bøger og artikler
    • Samlet oversigt
Forside » Om bloggen » Ålekagen udbredes

Ålekagen udbredes

03/04/2016  i kategori(er) Om bloggen

Det ser ud til at ‘Ålekagen’ som er beskrevet her på bloggen, har inspireret andre til at bage og smage den gamle egnsret fra Limfjordslandet – nemlig folkene på bloggen Øl, Mad og Folk – ruten til den danske øl- og madkultur. Det kan man da kun være beæret over!


Bladr frem eller tilbage i indlæg

  • ← Naturmad: mælkebøtte og gederams
  • Urtesalt →

Nyeste opdateringer

  • Rødbeder med brombær og estragon 24/02/2018
  • Omelet med judasøre 21/02/2018
  • Æggekage med svampe og bacon 22/09/2016
  • Porsesnaps & klitrosesnaps 07/08/2016
  • Brændevin og urter 07/08/2016

Arkiv

Råvarer

bacon bouillon brændenælder citroner creme fraiche dijonsennep fløde grønkål gulerødder gær honning humle hvedemel hvidløg hvidvinseddike kartofler kommen kærnemælk lammekød løg mælk mælkebøtte olivenolie persille porrer purløg ramsløg rapsolie rosmarin rødløg rørsukker salt sennep sigtemel skovsyre skvalderkål smør speltmel sukker svampe sødskærm timian vodka yoghurt æg

Søg på siden

 



 


 Museum Thy  Navnlig Thy

Copyright:

thymad.dk ved Mie Buus og fotograferne

Kontakt

Tlf. 6199 8539 • Email mie@thymad.dk

· © 2022 · Layout ornit.dk, CMS: Wordpress/Customizr Theme

Til toppen af siden